Haber

Sabah Çay Kültürü Çin’de Yerel Ekonomiyi Canlandırıyor

DUYURU (İngilizce): MA SIJIA, Xinhua muhabiri:

“Merhaba. Şu anda 2000 metrekareden büyük büyük bir restorandayım. Yoğun saatlerde burada 500 kişi aynı anda erişte yiyor. Aslında burası sabahları çay servisi yapan bir restoran.”

Geçtiğimiz yıllarda Çin’in Ningxia eyaletinde bulunan Wuzhong şehrinde sabah çayı içmek, yerel halk arasında günlük yaşamın değerli bir modülü haline geldi.

SES 1 (İngilizce): Yerleşik:

“Sabah çayı Wuzhong’da çok popüler. Sabah çayını herkes sever, ben de severim. Buraya sık sık başka şehirlerden akrabalarımız, arkadaşlarımız veya arkadaşlarımızla geliriz. Hamur işleri, garnitürler ve özellikle dana erişte seçeceğiz. Çok popüler. Çabuk herkesin babası çayı tercih eder.Sağlığa çok faydalıdır.”

Sabah çayı kültürü de yerel ekonominin gelişimini hızlandırdı.

SES 2 (Çince): ZHOU JING, Yerel iş ofisi yetkilisi:

“Sabah çayı endüstrimiz yaklaşık 10.000 iş yarattı ve yıllık 1 milyar yuan (yaklaşık 144.7 milyon USD) gelir elde etti. “

Xinhua Haber Ajansı muhabirleri Yinchuan’dan bildirdi.(XHTV)

haber-buyukorhan.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu